Namera o sklenitvi neposredne pogodbe: oddaja gostinskega obrata

Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta, Aškerčeva cesta 2, 1000 Ljubljana na podlagi 52. člena v povezavi s 57. in 65. členom Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 11/2018 in 79/18) ter 19. člena Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 31/2018) objavlja Namero o sklenitvi neposredne pogodbe za oddajo gostinskega obrata – okrepčevalnice, površine 46,05 m² na naslovu Rimska cesta 11 v Ljubljani. Gostinski obrat je opremljen z vsemi delovnimi površinami ter notranjimi mizami in stoli. Najemna pogodba bo sklenjena za čas od 1. 5. 2022 do 31. 12. 2024.

Rok za prejem ponudb: 15. 4. 2022 do 9. ure. Ponudbe, prejete pozneje, pri izboru ne bodo upoštevane.

Oblika ter pogoji za njeno predložitev: podpisana in žigosana ponudba se predloži v PDF-formatu po elektronski pošti na naslov jasmin@ff.uni-lj.si.

Obvezne sestavine ponudbe: ponudba mora vsebovati vsaj navedbo ponudnika (firma, poslovni naslov, podatki podpisnika), ponujeno mesečno najemnino in veljavnost ponudbe, ki mora biti vsaj do 1. 5. 2022. Vzorec ponudbe je objavljen skupaj s to namero. Ponudnik mora skupaj s ponudbo predložiti tudi kopijo odločbe pristojnega ministrstva, da je ponudnik subvencionirane študentske prehrane za leto 2022.

Najnižja najemnina: ponujena mesečna najemnina ne sme biti nižja od 800,00 EUR . Ponudbe, ki bodo pripravljene v nasprotju s tem, pri izboru ne bodo upoštevane. 

Merilo za izbor in sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena s tistim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo mesečno najemnino. Če bo ponudnikov več, bo fakulteta z njimi pred sklenitvijo pogodbe opravila pogajanja o višini najemnine. Protokol pogajanj bo določen naknadno, upoštevaje načela javnosti, preglednosti in enakega obravnavanja. O izboru bodo vsi ponudniki, ki so oddali ponudbo, obveščeni po elektronski pošti.

Drugi pogoji in posebnosti pravnega posla:

a)         Najemna pogodba bo sklenjena v obliki neposredno izvršljivega notarskega zapisa. Stroške notarja krije fakulteta.

b)        Najemnik bo moral zagotoviti vso manjkajočo opremo gostinskega obrata (bela tehnika, avtomat za pripravo kave itd.), vključno z opremo za gostinski vrt.

c)         Najemnik bo moral ves čas trajanja pogodbe zagotavljati subvencionirano študentsko prehrano; če tega ne zagotovi, lahko fakulteta odstopi od pogodbe.

d)        Najemnik gostinskega obrata ne bo smel oddati v podnajem.

e)         V gostinskem obratu in na vrtu bo prepovedano kajenje oziroma uporaba tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov ter prodaja oziroma ponudba alkoholnih pijač.

f)         Obratovalni čas gostinskega obrata bo ob delavnikih vsaj od 7. do 18. ure. Ob sobotah bo gostinski obrat zaprt, razen če bo najemnik želel drugače. Ob nedeljah in drugih dela prostih dnevih ter dnevih, ko je fakulteta zaprta, bo gostinski obrat zaprt.

g)        Za čiščenje gostinskega obrata bo moral poskrbeti najemnik sam.

Fakulteta lahko ta postopek ustavi kadarkoli do sklenitve pogodbe.

Podrobnejše informacije o gostinskem obratu lahko pridobite pri vodji tehnično-gospodarske službe, gospodu Jasminu Mustafić Marjetiču (jasmin@ff.uni-lj.si, 01/241-10-60). Z njim se lahko dogovorite tudi za ogled gostinskega obrata.

Dodatek k nameri: če ponudnik še ni ponudnik subvencionirane prehrane za študente, mora kandidirati na javnem razpisu pristojnega ministrstva za leti 2023 in 2024 in odločbo o izboru predložiti po njenem prejemu. V tem primeru bo moral najemnik subvencionirano prehrano za študente zagotavljati od 1. 1. 2023 dalje. Če na javnem razpisu za leti 2023 in 2024 ne uspe, lahko fakulteta nemudoma odstopi od najemne pogodbe.

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe

Vzorec ponudbe

 

Zadnje novice

“DOCUMENTING COPTIC MONASTIC HERITAGE” PROJECT

Matjaž Kačičnik 2018 © Endangered Hermitages Project = Documenting Coptic Monastic Heritage Project

Reception for International Students at the Faculty of Arts and at the University of Ljubljana (two separate events)

Support and assistance by the University of Ljubljana