Znanstvenoraziskovalni inštitut

Konferenca »Razvoj in uporaba umetne inteligence v luči pozitivnih in negativnih obveznosti države pri zagotavljanju pravice do življenja« - razpis za prispevke

Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani bo v četrtek, 13., in petek, 14. junija 2024, gostila globalno konferenco o umetni inteligenci in človekovih pravicah z naslovom »Razvoj in uporaba umetne inteligence v luči pozitivnih in negativnih obveznosti države pri zagotavljanju pravice do življenja«.

Konferenca je organizirana v okviru projekta »Razvoj in uporaba umetne inteligence v luči pozitivnih in negativnih obveznosti države pri zagotavljanju pravice do življenja«, ki ga financira Javna agencija za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije pod vodstvom vodje projekta in predsednice konference profesorice dr. Vasilke Sancin.  

Organizator sporoča, da že sprejema povzetke referatov in posterjev, ki bodo predstavljeni na konferenci. Rok za oddajo povzetkov je 30. september 2023, obvestila o sprejemu povzetkov pa bodo posredovana do konca oktobra 2023.

Več informacij v zvezi s konferenco, pozivom za prispevke in podrobnimi navodili za oddajo povzetkov ter projektom najdete na konferenčni spletni strani.   

Celoten urnik konference bo objavljen v prihodnjih mesecih.  

Notices

Department of Geography

Change of Office Hours Simon Kušar

Department of Psychology

Change of Office Hours Renata Marčič

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katharina Zanier

Department of Geography

Change of Office Hours Nejc Bobovnik

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Martin Anton Grad