Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Vabilo k sodelovanju v Večgeneracijskem centru Skupna točka

Če si želite pomagati, pridobiti nova znanja in izkušnje ter postati del čudovite ekipe, vabljeni k sodelovanju v Večgeneracijskem centru Skupna točka na Zaloški 54.

Kot prostovoljec boste imeli priložnost:

- pomagati otrokom pri učni pomoči – bodite tisti, ki bo otrokom pomagal razumeti težje snovi in jih spodbudil k uspehu v šoli,
- družiti se z mladimi – z njimi lahko preživite kakovosten čas, jih poslušate in podprete,
- sodelovati pri različnih delavnicah – ustvarjalne, športne, kulturne in druge delavnice so pomemben del programa Večgeneracijskega centra Skupna točka, pri katerih bodo z veseljem sprejeli vašo pomoč. 

Poleg neprecenljive izkušnje pri delu z otroki in mladimi boste prejeli tudi potrdilo o opravljenem prostovoljstvu, ki vam lahko koristi pri nadaljnjem šolanju ali iskanju zaposlitve.

Če vas zanima prostovoljstvo in želite postati del njihove skupnosti, jih kontaktirajte na skupna.tocka@zveza-anitaogulin.si. Z veseljem vam bodo posredovali vse potrebne informacije in se dogovorili za srečanje.

Naj bo vaše sodelovanje priložnost za rast in navdih – tako za vas kot za otroke, s katerimi boste delili svoj čas in znanje.

Notices

Physical Education Division

Change of Office Hours Maja Krpan Božič

Department of Archaeology

Change of Office Hours Dimitrij Mlekuž Vrhovnik

Department of Ethnology and Cultural Anthropology

Change of Office Hours Blaž Bajič

Department of Slovene Studies

Change of Office Hours Mojca Stritar Kučuk

Department of Classics

Change of Office Hours Nastja Janžekovič