V podporo Radiu Študent

Na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani z velikim začudenjem spremljamo dogajanja v zvezi z Radiem Študent. Ob nedavnem praznovanju petdesete obletnice radia smo lahko z navdušenjem spremljali njegove izjemne dosežke v tem družbenem prostoru, h katerim so pomembno prispevali tudi študentke in študenti Filozofske fakultete UL.

Radio Študent je s svojim kredibilnim programom, kritičnim pristopom in odprtostjo ter medijsko inovativnostjo, podobno kot Univerza v Ljubljani, ustanova posebnega družbenega pomena. Danes je njegov obstoj prvič v zgodovini zares ogrožen.

Menimo, da mora ostati javni medij študentk in študentov naše univerze ter širše kritične javnosti kot take, zato pozivamo Študentko organizacijo Univerze v Ljubljani, da zagotovi ustrezna finančna sredstva za obstoj in nadaljnje delovanje tega neodvisnega medija študentk in študentov naše univerze.

prof. dr. Roman Kuhar, dekan UL FF

Zadnje novice
01. 12. 2022

Doc. dr. Luka Repanšek prejel svečano listino za mlade visokošolske učiteljice in učitelje ter visokošolske sodelavke in sodelavce Univerze v Ljubljani

Doc. dr. Luka Repanšek s prejeto listino
01. 12. 2022

Študentska projekta za trajnostni razvoj

Skupina študentk projekta Zeliščarske zgodbe Gornjega Grada z mentorico Majo Žerovnik (Foto: Eva Glavan)
30. 11. 2022

FF govorí v letu jezikov: Jezik in resničnost skozi prizmo kulturnih pogojenosti: Razmerje med koncepti in objekti pri Adornu in Gongsun Longu