Oddelek za geografijo

Oddelčni natečaj za oblikovanje naj-geografske novoletne voščilnice

Drage študentke, spoštovani študenti.

Začenja se praznični mesec december. To pa pomeni tudi priprave na božično in novoletno praznovanje.

Tudi letos si želimo na Oddelku za geografijo z vašo pomočjo pripraviti novoletno voščilnico. Zato je ponovno tukaj natečaj za naj-geografsko novoletno voščilnico.

Motiv je lahko karkoli vsaj malo geografskega, mora pa seveda biti primerno za novoletno voščilnico. Risarji, fotografi, digitalni geografski umetniki, kar pogumno!

Tehnična pričakovanja: lahko pošljete v digitalni obliki (pdf in jpg) in v ustrezni resoluciji na naslov jerica.mrakpestotnik@ff.uni-lj.si, lahko pa tudi v pisni obliki (na naslov: Filozofska fakulteta, Oddelek za geografijo, Aškerčeva 2, 1000 Ljubljana) – za skeniranje bomo v tem primeru poskrbeli na Oddelku. Grafika naj bo primerna za uporabo na formatu A4 (ampak računajte na to, da moramo nekam dodati še voščilo) ter za oblikovanje digitalne voščilnice. Za dokončno oblikovanje voščilnice bomo poskrbeli na Oddelku, mi bomo tudi pripravili besedilo.

Rok oddaje predlogov: petek 10. 12. do 12. ure (tudi predlogi poslani po klasični pošti naj nas dosežejo najkasneje v petek 10.12.).

Dva najboljša predloga (izbere komisija: koordinatorica tutorjev, predsednik upravnega odbora DMGS, predstojnik Oddelka) bosta nagrajena s knjižnim darilom, najboljši predlog pa bo imel to čast, da bo uporabljen za novoletne voščilnice, ki jih pošiljamo iz Oddelka za geografijo (avtorstvo izdelka bo navedeno). Vsi prejeti predlogi bodo predstavljeni na tradicionalni novoletni čajanki.

No, ko že govorimo o čajanki: tudi letos bomo njeno izvedbo prilagodili aktualnim razmeram. Več boste izvedeli pravočasno, si pa že sedaj rezervirajte sredo 22. 12. za (spletno) druženje …

V primeru vprašanj, se, prosim, obrnite kar na spodaj podpisanega.

Vesel vstop v december vam želim,

Simon Kušar, predstojnik

Obvestila

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Sprememba GU Vesna Lazović

Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo

izpiti - prof. Kos

Oddelek za sociologijo

Sprememba GU Nina Cvar

Oddelek za romanske jezike in književnosti

Sprememba GU Andreja Trenc

Oddelek za geografijo

Sprememba GU Simon Kušar

Mednarodna pisarna

Štipendije Zveze Eutopia

Oddelek za geografijo

GU Krevs - govorilne med zimskim izpitnim obdobjem 2022

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

I. javni natečaj Varuha človekovih pravic Republike Slovenije za diplomska, magistrska in doktorska dela s področja človekovih pravic

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

XX. nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

Obvestilo študentom o izvajanju izpitov v zimskem obdobju